Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 71
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DO KRAJA SEZONE

Juventus objavio tko će voditi momčad nakon što je Allegriju uručen otkaz

Coppa Italia - Final - Atalanta v Juventus
Daniele Mascolo/REUTERS
19.05.2024.
u 13:33

"Paolo je legenda Juventusa, prvenstveno na terenu, a na klupi netko tko je dugo bio nositelj DNK kluba", stoji u priopćenju kluba.

Paolo Montero će voditi Juventus iz Serie A do kraja sezone, objavio je talijanski klub u nedjelju nakon otkaza Massimilianu Allegriju.

Juventus je u petak smijenio svog bivšeg trenera Allegrija zbog njegovog ponašanja tijekom i nakon ovotjednog finala Coppa Italia u kojem je isključen.

Montero, koji trenira Juventusovu momčad do 19 godina, vodit će preostale dvije utakmice prve momčadi - u Bologni u ponedjeljak i protiv Monze kod kuće 26. svibnja.

Ovaj 52-godišnji Urugvajac osvojio je četiri naslova Serie A igrajući za Juventus kao branič od 1996. do 2005. godine.

"Paolo je legenda Juventusa, prvenstveno na terenu, a na klupi netko tko je dugo bio nositelj DNK kluba", stoji u priopćenju kluba.

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije